Lieve familie en vrienden,

Hierbij delen we graag het programma van een bijzonder weekend wat we samen vieren in het prachtige Hinterthal!  

Zaterdag 26 augustus 

The Final Countdown

 

Op deze dag vindt - in lokale stijl- een gezellige aftrap plaats van ons wedding weekend.

Naast het vieren van de liefde, laten we jullie natuurlijk ook graag meegenieten van al het moois van Hinterthal. Middels een prachtige wandeling, waarbij jullie tegelijkertijd ook even kunnen ontladen van de reis die jullie hebben afgelegd, heten we jullie daarom heel erg welkom!

We ontmoeten elkaar daarvoor om 15.00 uur op Sonnleiten 7 in Hinterthal.

Sla je de wandeling liever over? Of kom je wat later aan in de middag? Dan staat er nog een gezellige avond op de planning waar we je hopelijk gezellig zien!

We kijken ernaar uit dit mooie weekend met iedereen in te luiden vanaf 17.00 uur bij de Almbar in Hinterthal. 

Praktische informatie voor deze dag:

- De wandeling zal starten vanaf Untere Sonnleiten 7 in Hinterthal. We eindigen de Almbar in Hinterthal. De loopafstand tussen deze twee locaties is ongeveer 10 minuten. 

- Vanaf de omliggende dorpen Maria Alm en Dienten naar Hinterthal is het ongeveer 10-15 minuten rijden met de auto. Vanuit Maria Alm is het ook mogelijk met de bus heen te reizen naar Hinterthal en met de taxi terug. (Op eigen afroep, contact gegevens zijn aanwezig)


Voor degene die het leuk vind om van start te gaan met de wandeling, willen we vragen onderstaande formuliertje in te vullen, zodat we weten met hoeveel personen we op pad gaan. Dankjewel voor deze moeite!